A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

template

template

2016. 11. 18. 00:00:00

Nemsokára itt a karácsony és úgy gondoltam örülnétek egy kis egyedi DIY Adventi Naptárnak.

Így év vége felé valamiért az örök klasszikus, fekete-fehér van a fejemben. Nemcsak az adventi naptár designja, hanem a karácsonyi dekoráció is valószínűleg ebben a szín kombóban fog megszületni.

Ezt a kis trendi adventi naptárat úgy terveztem, hogy akár a most oly divatos és hasznos dekortapasszal is fel lehessen rögzíteni falra, ajtóra, vagy egy lyukasztót használva és egy szalagot belehúzva pedig máris felakaszthatóvá válik. 

Így mindenki alakítsa kedve és lehetősége szerint.

2016. 03. 23. 14:15:25

Újra itt egy ünnep és készítettem Nektek három édes, ingyen letölthető nyuszis dekorációt.  Mint már számotokra kiderült, szeretem ünnepkor nemcsak az asztalt feldíszíteni, hanem a lakás különböző részeit is.

Most egy színes és egy natúr nyuszis girlandot álmodtam meg. Bájos pöttyös "bundában" ülnek szépen egymás mellett a nyuszikák, de ha gondolod egymás alatt is jól mutatnak. Attól függ, hogyan szeretnéd feltenni, rögzíteni. Az ínycsiklandozó falatok mellé, a terítékhez pedig egy szalvétatartó - üres hasú - nyuszit terveztem, amibe szépen belehajtogatható a szalvéta. Így lesz idén minden nyuszi pöttyös Húsvétkor. Neked melyik szín passzol leginkább a Húsvéthoz? A színes vagy inkább a minimalistább, egyszínű jön be jobban? Az elkészítés a szokásos: nyomtatni, kivágni, ragasztani és voilá kész is ez a vidám húsvéti dekoráció. 

2016. 02. 04. 16:11:26

Szerelmesnek lenni jó! Közeledik a szerelmesek napja, amit egyre többen ünnepelnek most már Magyarországon is. Szerintem ez így is van jól. Pár ártatlan puszival, csókkal és rózsaszín köddel aztán senkinek sem ártanak. Nem értem, hogy oly sokan miért utasítanak el mindent, ami Amerikából jön...

Amúgy mi sem vagyunk egy nagy Valentin-nap fanok, de egy cuki zászlógirland a lakásban azért még nekünk is belefér. A Valentin napig még majdnem egy hét van hátra, úgyhogy elő az ollókkal és irány Valentin-napi girlandot készíteni! Díszítsd fel a szobádat, az íróasztalodat, vagy a lakásodat a szerelmesek napján!

2016. 01. 21. 13:09:29

Először tervezel otthon partit? Vagy már sokadjára, de nincs kedved hozzákezdeni? Bele sem mersz vágni, mert akkora meló? Nekem úgysem sikerül! - mindig ezt mondod. Ha ismerősek ezek a mondatok, akkor most azonnal felejtsd el őket! Vegyél egy nagy lélegzetet, csukd be a szemed és lásd magad előtt azt a szuper partit amit Te szerveztél meg. Látod azt a sok mosolygó, lelkesen és jókedvűen beszélgető embert? Hallod a poharak koccanását, a nevetéseket? Észrevetted az egyre jobban fogyó  falatokat, a már-már üresen kínálkozó tányérokat? És Te nem vagy fáradt, hanem inkább átölel az a puha elégedettség, hogy most Te tudtál adni a számodra fontos embereknek. Ugye milyen jó érzés is ez!