A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Gyerekzsúr dekor

A Kátai Party Design - elsősorban - gyermek születésnapok papírból készült egyedi DIY (Do It Yourself) - Csináld Magad! party dekorációjának tervezésével és gyártásával foglalkozik. Ebben az egyedülálló webáruházban különböző témájú party ötleteket találsz, amelyhez különböző egyedi designú és személyre szabható dekorációs termékeket kínálunk.

Hogyan teheted még emlékezetesebbé a következő születésnapi partyt, gyerekzsúrt?

Találj (ki) egy kedvenc témát, amit a gyermeked imád és szóljon a nagy napon minden apróság arról! Legyen focis a meghívó, díszítsenek papírkoronát a hercegnő születésnapi bálján, színezzenek robotokat a tányéralátéteken a vendégek, hordjanak bajuszt az ifjú urak egy délután erejéig. Ugye milyen izgalmasan hangzik? 

Mindez nagyon egyszerűen elérhető. Válaszd ki a témát és a termékeket! Add meg a meghívó szövegét, a kis ünnepelt nevét és életkorát. Mi ezek alapján elkészítjük - akár 3 nap alatt - a dekorációt, amit már csak nyomtatni és összeállítanod kell.

Remélem, tetszik elképzelésünk és Te is nagy örömöt találsz benne.

Mert felejthetetlen partyt Te is tudsz szervezni.

Jó nézelődést és szórakozást kívánunk!