A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

GY.I.K.

GY.I.K.

1.) Mit jelent az, hogy party dekoráció?

Olyan papírból készülő dekorációs kellékek, amellyel például egy születésnap, vagy családi/baráti összejövetel helyszínét dekorálhatod, díszítheted fel. Mert nem csak lufival lehet dekorálni!

2) Milyen party dekorációt lehet rendelni?

Magyar grafikus művész által tervezett, papírból készülő minőségi és modern party kellékeket.

3) Milyen terméket lehet party dekorációként rendelni?

 • Meghívó - 3 méretben (Személyre szabható termék!)
 • Üdvözlő tábla - kapura, bejárathoz, folyosóra, hogy már távolról lássák, hogy jó helyen járnak. Előre köszöntheted vele vendégeidet. (Személyre szabható termék!)
 • Party címke - ez egy 5 cm átmérőjű kerek lapocska, ami igen változatosan használható fel (pl. cupcake-ek díszítésére, girlandot készíthetünk belőle, vagy ajándékcsomagolásra) (Személyre szabható termék!)
 • Party tábla - ez egy 10 cm átmérőjű kerek lap, amivel a szülinapi tortát, virágcsokrot, ajándékot, asztalt díszíthetünk vele, vagy éppenséggel használhatjuk poháralátétnek is)
 • Girland - két szülinapi felirattal készül ez az "óriás" zászlógirlandunk, amit leginkább falra ajánlunk feltenni: Happy Birthday! és Boldog Szülinapot!. A kis zászlócskák négyzetes vagy háromszög alakúak (szülinapi téma válogatja). Ha összeállítod a girlandot, olyan kb. 2 méteres dekorációra számíts.
 • Tortafüzér - az előző "óriás" fali girlandunk mini kistestvére. Ezt ugyanis tortákra terveztük és személyre szabható. Mi általában az Ünnepelt nevét szoktuk kirakni a zászlócskákból. (Személyre szabható termék!)
 • Zászló szívószálra - a ma oly divatos vintage papír szívószálakra terveztük. A szülinapi témához illően. Jópofa dolog, ha üzensz is rajta valamit a vendégeidnek.
 • Menükártya vagy Ültetőkártya - használd az ültetésnél, vagy az ételek megnevezésénél. Itt Neked kell a vendégek és az ételek nevét ráírnod.
 • Szalagcímke - mint más termékünk ezt is igen sokféleképpen használhatod: szalvétagyűrűnek, vagy akár pohárdísznek
 • Tányéralátét - használd terítő helyett. A3-as méretben készül, és a gyerekek nagy örömére sok esetben külön aktivitást is találtunk ki rá pl. színező is egyben.
 • Party Kalap - Van olyan szülinapi témánk, ahol koronává lényegül át a Party Kalap.
 • Képek/Sziluettek - az adott témához illő képek, amelyekkel a dekoráláson túl a gyerekek akár bábozhatnak is.
 • Ajándékdoboz/Tasak/Kínáló tálka - Használd a desszertasztalon, vagy tegyél bele ajándékot.

4) Mit jelent az, hogy csináld magad party design?

A webshopban rendelt termékkel Neked még lesz otthon egy kis feladatod. Akár PDF, akár PRINT terméket rendelsz, Neked kell majd kivágnod és összeállítanod.

5) Mi a különbség a PDF és PRINT termék között?

A webshopban minden termékből kétfajta formátum közül lehet választani: PDF és PRINT.

 • PDF: "Te nyomtatod" termék, azaz ha ilyet rendelsz, akkor azt mi egy .pdf file-ban küldjük el Neked a regisztráció során megadott e-mail címedre. Ezt a fajta terméket Neked kell kinyomtatnod.
 • PRINT: "Mi nyomtatjuk" termék, azaz ha ilyet rendelsz, akkor azt mi nyomtatjuk ki a termékleírásnál megadott papírra és az általad választott szállítási móddal juttajuk el e magadott címre. Neked már csak össze kell állítanod és dekorálhatsz is vele.

6) Mit kapok rendeléskor, ha PDF terméket vagy PRINT terméket rendelek?

 • PDF termék esetében, minden egyes megrendelt terméket külön-külön egy .pdf file-ban küldünk el Neked a regisztráció során megadott e-mail címedre.
 • PRINT termék esetében, minden terméket mi nyomtatunk ki a termékleírásnál megadott papírra és az általad választott szállítási móddal juttatunk el Neked

7) Mikor kell nekem kinyomtatni a terméket?

Ha PDF terméket rendeltél.

8) Honnan tudjam, hogyan és mire kell kinyomtatnom a PDF terméket?

Minden terméknél a termékleírásban feltüntetjük, hogy milyen méretű és típusú papírra ajánljuk az adott termék nyomtatását (mert mi is arra nyomtatjuk). Illetve minden megrendeléshez automatikusan csatolunk egy összefoglaló leírást erről.

Termék neve
Papír Mérete
Papír Típusa
 Meghívó
A4
200g
 Üdvözlő Tábla
A4
160g
 Party Címke
A4
160g
 Party Tábla
A4
160g
 Girland
A4
160g
 Tortafüzér
A4
160g
 Zászló szívószálra
A4
160g
 Menükártya/Ültetőkártya
A4
160g
 Szalagcímke
A4
160g
 Tányéralátét
A3
80g
 Party Kalap
A4
200g
 Képek
A4
160g
 Ajándékdoboz
A4
250g
 Tölcsér
A4
200g
 Tasak
A4
80g
 Kínáló Tálka
A4
250g

9) Mikor kell nekem összeállítanom a terméket?

Minden esetben. PDF és PRINT termék rendelése esetén is.

10) Honnan tudom meg, hogyan kell összeállítani a termékeket?

Minden terméken van Használati Utasítás. Ha ezt követed, akkor nem történhet semmilyen baj.

11) Mit jelent, hogy személyre szabhatóak a termékek?

Vannak termékek, amelyek teljesen személyre szabhatóak, azaz Te adhatod meg a szöveget, amit mi beszerkesztünk a meglévő sablonba, designban. Melyek ezek a termékek? Meghívó, Üdvözlő Tábla, Party Címke, Tortafüzér (Minden terméknél a webshopban külön jelölve van!)

12) Személyre szabás esetén, hol adhatom meg az általam megírt szöveget?

Miután kosárba tetted az összes terméket, a megrendelés befejezése előtt a MEGJEGYZÉS rovatban tudod megadni az általad írt szöveg(ek)et. Ha több személyre szabható terméket választottál, akkor érdemes a szövegeket külön-külön megadnod:

"MEGHÍVÓ: ......................................................................................................................."

"ÜDVÖZLŐ TÁBLA: ..........................................................................................................."

"PARTY CÍMKE: ................................................................................................................."

"TORTAFÜZÉR: ................................................................................................................." bejegyzéssel.

13) Személyre szabás esetén van e javításra lehetőség a szövegben?

Igen. Minden személyre szabható termék elkészítésénél nagyon ügyelünk a pontosságra és a helyesírásra. Ezért ha valami nem stimmel a szöveggel, egyből felvesszük a kapcsolatot Veled, hogy tisztázzuk vagy pontosítsuk a felmerült kérdést, problémát.

Ha a Neked van utólag kérésed vagy változtatási igényed, akkor azt is nyugodtan megteheted a rendeles@kataiparty.hu e-mail címen. Ekkor kérjük megadni a megrendelés számát és a javítandó szövegrészt: ROSSZ és HELYES megjelöléssel.

Természetesen az utólagos változtatás befolyásolhatja az elkészülés időpontját (nem garantáljuk az eredetileg vállalt szállítási időpontokat), ezért kérjük, hogy személyre szabott információk megadásánál körültekintően járj el.

14) Hogyan lehet rendelni?

Csak a www.kataiparty.hu webáruházon keresztül, a megadott méretben, színben és felirattal. Bizonyos termékek személyre szabhatóak, azaz Te adhatod meg külön a szöveget, amit mi szerkesztünk be a meglévő designba. (Pl. Meghívó, Üdvözlő Tábla, Party Címke, Tortafüzér termékek esetében.)

15) Szükséges regisztrálni a vásárláshoz?

           Igen.

16) Mennyi idő alatt készül el/ kapom meg a terméket?

Attól függ, milyen terméket és fizetési módot választottál:
 • PDF termék esetében: a termék vételárának megérkezése utáni max. 3. munkanapon belül kapod meg e-mailben a PDF termékeket.
 • PRINT termék esetében:
  • átutalás, bankkárytás fizetés esetén: a termék vételár számlánkon történő jóváírását követő max. 4. munkanapon kapod meg a kinyomtatott termék(ek)et
  • utánvét esetén: a megrendelés visszaigazolását követő max. 4. munkanapon kapod meg a kinyomtatott termék(ek)et.

17) Hogyan kapom meg a megrendelt terméket?

 • Ha PDF terméket rendeltél, akkor azt a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk elküldeni.
 • Ha PRINT terméket rendeltél, akkor azt MPL, Pick Pack Pont, vagy valamelyik Posta Pontra, Csomagautomatába vagy Postára tudjuk eljuttatni.

18) Hogyan fizethetek?

 • Utánvéttel -  CSAK PRINT termék esetében
 • Előreutalással - PDF és PRINT termék esetében is
 • Bankkártyával - PDF és PRINT termék esetében is

19) Mi van ha mégsem tetszik, amit rendeltem?

A Vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a Vásárlót internetes vásárlás esetén.

Webshopunkban forgalmazott termékek sajátosságát tekintve, két esetben nem tudsz az elállási jogoddal élni: ha személyre szabott vagy PDF terméket rendelsz. Amúgy minden esetben visszaküldheted a terméket sérülésmentesen, eredeti formájában (nem kivágva).

20) Milyen szállítási módok vannak és mennyibe kerülnek?
PDF termék
PRINT termék
E-mailen
Magyar Posta Zrt.
Pick Pack Pont

Házhoz szállítás futárszolgálattal

Postán Maradó
Csomag
Postahelyi Posta Pont
MOL Posta Pont
Csomagautomata
ingyenes
898 Ft + ÁFA
= 1.140 Ft
709 Ft + ÁFA
= 900 Ft
788 Ft + ÁFA
= 1.000 Ft
772 Ft + ÁFA
= 980 Ft

 

21) Hányszor nyomtathatom ki a PDF terméket?

Akárhányszor szeretnéd.

22) Mi van, ha a PRINT termékbe belevágok, vagy elszakad?

Kérjük, csináld óvatosan, hogy ilyen ne történjen meg. Különben nem tudod szabályosan összeállítani és így nem tudja a termék betölteni funkcióját.

23) Hogyan és mikor kapom meg a terméket, ha egy rendelésben PDF és PRINT termék is szerepel?

Mivel PDF termék is szerepel a rendelésben, ezért csak előreutalással, vagy bankkártyával lehet fizetni (Utánvét nem lehetséges). Ezért csak a vételár megérkezése után indítjuk el a termék esetleges személyre szabását, vagy szállítását. A PDF (Te nyomtatod) terméket a fizetés utáni max. 3 munkanapon e-mailen, a PRINT (mi nyomtatjuk) terméket a fizetés utáni max. 4. munknapon kapod meg az általad választott szállítási módon.

24) Miért csak ennyi téma (5 lány + 5 fiú) van születésnapra?

Jogos! :-) Induláskor ezeket a témákat találtuk a leginkább közkedveltebbnek.  Illetve kapacitásainkat tekintve, ezeket tudtuk előre legyártani és teljesen kidolgozni a koncepciójukat. Természetesen lesz több is, de az legyen stílszerűen meglepetés.