A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Szülinapi Poszter

"Amikor születtél" egyedi születésnapi poszter

Jó ajándék ötlet, de saját bulin is szuper dekoráció lehet ez a különböző méretben és kivitelezésben készülő egyedi poszter, amelyen az Ünnepelt születési évének a legfontosabb és legérdekesebb eseményeit gyüjtjük össze.

Mitől egyedi?

Mert csak megrendelésre tervezzük, és mert kimondottan csak az Ünnepeltnek készül, hiszen az ő születési évének nagy eseményei vannak egy csokorba szedve benne a számára tetsző designnal és színekkel.

Születésnapi poszter

Hogyan készül a poszter?

Neked csak meg kell adnod, az adott évszámot, amikor az Ünnepelt született és mi összegyűjtjük az adott évben történt legérdekesebb dolgokat. Egy poszteren minimum 5 téma szerepel. 

Milyen témákban gyűjtünk érdekességeket?

 • a nagyvilágban történt események (gazdasági, politikai, magyar, külföldi stb.)
 • híres emberek, akik szintén ekkor születtek
 • Oscar díjak, filmes történések
 • felfedezések, újdonságok
 • emlékezetes megnyitások, átadások
 • világzenei slágerek
 • nagy szerelmek és válások
 • sportesemények stb.

Így néz ki egy elkészült poszter a megadott évszám, egyeztetett design és a kiválasztott témák alapján.

Örülünk, ha még segítesz abban, hogy megmondod, mi az Ünnepelt hobbija, mi iránt érdeklődik mert akkor a neki kedves témában, a neki tetsző designba és színekben szerkesztjük meg a posztert.

Annak érdekében, hogy mindezt megtudjuk egy Kérdőívet kell kitöltened, amelyben jól megkérdezünk minden - számunkra sokat mondó és fontos - információt, hogy a lehető legtökéletesebb poszter készüljön el.

Milyen méretben készül a poszter?

Öt fix méretben gyártjuk a posztereket, de ettől eltérő egyedi méretben is szívesen elkészítjük. A legkisebb az A4-es méret. (Ennél azért nem készítünk kisebbet, mert a sok információ alig lenne látható, olvasható rajta.) Amennyiben más méretű posztert szeretnél, keress minket bátran a rendeles kukac kataiparty.hu e-mailen.

FONTOS! Képeink az IKEA-ban kapható képkeretekbe pontosan illeszkednek (paszpartu nélkül). 

Fix méreteink:

 1. 21 x 30 cm (~A4)
 2. 30 x 40 cm (~A3)
 3. 40 x 50 cm
 4. 50 x 70 cm
 5. 61 x 91 cm

Amennyiben más méretű posztert szeretnél, keress minket bátran a rendeles kukac kataiparty.hu e-mailen, hogy megvalósíthassuk a legmerészebb elképzeléseidet.

Milyen kivitelben készül a poszter?

A poszterek két formában rendelhetők:

 1. POSZTER: digitális nyomtatással 200g-os minőségi matt papírra,
 2. TÁBLA: kültérre fehér öntapadó vinylre, mely egy 5 mm vastag táblára van felkasírozva, így az önálló képként (keret nélkül) bárhova felállítható, nekitámasztható. (Felfüggesztési lehetőség nincs hozzá.)

Mit tartalmaz az ár?

A bruttó ár tartalmazza

 • az adatgyűjtést és válogatást az adott évre,
 • az egyedi tervezést, designt
 • 2 körös egyeztetést (kérdés + válasz 2 alkalommal CSAK a rendeles kukac kataiparty.hu e-mailen)
 • a kivitelezést
 • a gyűrődésmentes csomagolást

​A bruttó ár NEM tartalmaz semmilyen képkeretet (POSZTER), és semmilyen felfüggesztési lehetőséget (TÁBLA). 

 Méret  

POSZTER

(digitális nyomtatás, 200g-os minőségi matt papírra)

TÁBLA

(kültérre, fehér öntapadó vinylre,5 mm vastag táblára kasírozva)

 21x30cm 9.990 Ft 17.900 Ft
30x40cm 12.700 Ft 20.700 Ft
 40x50cm  14.300 Ft 22.300 Ft
 50x70cm  15.900 Ft 23.900 Ft
 61x91cm  17.500 Ft 25.500 Ft

Hogyan rendelheted meg a posztert?

 1. Döntsd el, hogy mekkora és milyen kivitelezésű "Amikor születtél" Posztert szeretnél, majd add le rendelésed a MEGRENDELEM gomb megnyomásával.
 2. Add meg adataidat a megrendelés véglegesítéséhez!
 3. Megrendelés után kapsz egy e-mailt a visszaigazolásunkkal, illetve majd egy Kérdőívet. Kérünk, töltsd ki ezt a Kérdőívet! (Itt megkérdezünk minden fontos részletet, hogy a legtökéletesebb posztert tudjuk megtervezni Neked.)
 4. A kitöltött Kérdőív után maximum 14 napon belül max. 2 körös (2 alkalommal kérdés + válasz) e-mailen történő egyeztetés során a Megrendelővel közösen véglegesítjük a posztert. Egyeztetni, csak a rendeles kukac kataiparty.hu e-mailen lehetséges. (Minden további e-mailes egyeztetés 1.500 Ft+Áfa/alkalom, amely ár a számlán lesz feltüntetve a megrendelt poszter árával együtt.)
 5. Jóváhagyás és a vételár bankszámlánkra történő beérkezése után indul a poszter kivitelezése, gyártása és csomagolása, amely maximum 3 munkanapot vesz igénybe.
 6. Kiszállítás az MPL vagy a PickPackPont futárszolgálattal történik, 1 vagy 2 napos határidővel. 

Mennyi idő alatt készül el az egyedi poszter?

Mivel a posztert rendelésre, egyedi designnal tervezzük és lehetőséget adunk 2 alkalommal is egyeztetésre ezért a poszter min. 7 nap, max. 20 nap alatt készül el. Az elkészülés nagyban függ a Megrendelő pontos elképzelésétől, az egyeztetések gyakoriságától és a választott kivitelezéstől is (nyomtatás 1 nap, tábla elkészítése 3 nap).

Rendezés:
Nézet:
9.900 Ft

Jó ajándék ötlet, de saját bulin is szuper dekoráció lehet ez a különböző méretben és kivitelezésben készülő egyedi poszter, amelyen az Ünnepelt születési évének a legfontosabb és legérdekesebb eseményeit gyűjtjük össze.

Neked csak meg kell adnod, az adott évszámot, amikor az Ünnepelt született és mi összegyűjtjük az adott évben történt legérdekesebb dolgokat.