A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kérlek, fogadj el tőlem - még ha virtuálisan is - egy igazán finom és üdítő házi málnaszörpöt. Neked készítettem. Szerintem, így könnyebben megy az ismerkedés. :-)

Kátai Gréta vagyok, a Kátai Party Design megálmodója. Két négyéves iker fiú anyukája, egy motorozni imádó férj felesége, lány és testvér. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mindig olyan területen dolgozhattam, amiben képeztem magam és egyben imádtam is. Az elmúlt évek alatt nagyon sokat tanultam a munkahelyeimen, ahol a marketing és kommunikáció mellett igen gyakran kellett 8, vagy akár 1400 fős rendezvényeket is szerveznem. Imádtam, ahogy a semmiből sok-sok öteltelés, szervezés, check-listek, kontakt listák, forgatókönyvek gyártása után egyszer csak teljesen összeállt, az a tökéletes pár óra, ahol a vendégek felejthetetlenül érezték magukat.

A gyerekek megszületése óta szerettem volna, valami egyedi dologba fogni. (Tudom, mindenki önmegvalósítani akar mostanában...) Mivel mindig is imádtam vendégül látni rokonainkat, barátainkat és drága szomszédainkat (de szerencsések vagyunk!) arra gondoltam, hogy ez egy jó irány lehetne. Sütni, főzni, szépen megteríteni az asztalt, kicsinosítani a lakást, a teraszt, a kertet, sőt még hangulatos fényeket és illatokat is bevetni. Készítettem én meghívót és menükártyát is.  Nem mondom volt vele munka, de a visszajelzések alapján mindig megérte.

A másik fő csapás az életemben a hobbi festő édesanyámtól örökölt színek iránti rajongásom. Soha nem fogok betelni a természet hihetetlenül gazdag, vibráló és varázslatos színvilágával. Gondolj bele, hogy csak a kéknek mennyi, de mennyi árnyalata van: ég-, azúr, acél-, cián-, kobalt-, király-, encián-, ultramarin, türkiz, perzsa-, szilva-, búzavirág, levendula, akvamarin, jég-, éj-, zafír, párizsi kék, ég-, tinta- ... (ha jól tudom 128). Már így leírva is el lehet veszni benne.

Szóval innen jött ennek a Csináld Magad Party Design webáruháznak az ötlete. Ahol nemcsak egyedi és saját tervezésű party dekorációkat készítünk Számotokra (Neked is lesz egy kis munkád vele), hanem megpróbálom átadni azt az évek alatt összgyűjtött tudást és tapasztalatot, hogy felejthetetlen partyt szervezni TE IS TUDSZ. Csak egy jó feladatlista és vállalkozói kedv kell hozzá.

Ui. Készítettem egy szuper kis prezit, hogy jobban lásd, miben is tudnák Neked segíteni.

Köszönöm, hogy elolvastad soraimat. Örülök, hogy összefutottunk, és remélem hamarosan újra találkozunk.

Gyönyörű napot!