A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Party Logó

Terveztesd meg Te is saját, egyedi és trendi Party Logódat!

Micsoda? Igen-igen, már létezik ilyen is! Egyre inkább kezd teret hódítani Magyarországon is az az esküvői trend, hogy az ifjú pár neveinek a kezdőbetűjéből egy egyedi design, grafika készül, amely felkerül már az eljegyzési, majd az esküvő legtöbb kötelező kellékére és dekorációjára: pl. a "Save the date" kártyára, a meghívóra, a tortára, az ültető kártyára, a menüre, a szalvétára, a búcsúajándékra és minden egyéb díszítő elemre.

Ha belegondolsz ez két szempontból is igazán pazar ötlet.

 • lesz egy szép egységes, szemet gyönyörködtető, mindent keretbe foglaló megjelenése a rendezvénynek, 
 • egy igazi személyes emlék lesz nem csak az Ünnepelteknek, hanem a vendégeiknek is

A cégeknek is van logójuk, ami az azonosításukra szolgáló egyedi, jól felismerhető jel, melynek elsődleges célja a megkülönböztetés. Akkor miért ne készülhetne egy ilyen grafika/logó egy születésnapra, egy leánybúcsúra, egy ballagási családi ebédre, vagy akár egy baráti borvacsorára?

Nagy boldogság számunkra, hogy ez a kedves ötlet és figyelmesség már elérhető számodra is! Neked is lehet bármikor saját, egyedi, utánozhatatlan Party Logód! Csak oszd meg velünk elképzelésedet, milyen nagy eseményre készülsz, milyen formákban, színekben gondolkodsz és mi megtervezzük Neked.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen Party Logó megszületését?

A Party Logó az egyedi tervezésű Party Design szolgáltatásunk kiegészítő terméke.

Az általad kiválasztott téma, tematika (ami köré szervezed az esményt) adja az alapját a Party Logó tervezésnek. Ezen túl mi még jól kikérdezünk - egy Kérdőívet küldünk számodra -, hogy megtudjuk a lehető legtöbbet arról, hogy milyen Party Logót képzeltél el a nagy napra. Majd a meglévő party téma motívumai és az ünnep legfontosabb információi (ünnepelt neve, életkor, helyszín, évszám stb.) alapján megtervezzük a megálmodott Party Logót, amely rákerülhet a nagy nap összes dekorációs elemére.

Legutóbb egy tengerparty/beach témájú 75. születésnapra készítettünk ilyen logót. A tengerpart/beach témának öt színt választottunk ki: fehér, akvamarin, éj kék, piros és világos szürke. Számba vettük a nőisebb tengerparti motívumokat is. Így került bele a dekoráció alapkoncepciójába a kagyló, a csiga, a mentőöv, a tengeri csillag és a horgony. Majd ilyen sok és helyes tengerparty dekorációt készítettünk a nagy napra!

Tányéralátét

    

Party Kalap

Evőeszköztartó Papírtasak

 

Üdvözlő tábla

Miért érdemes Party Logót terveztetned?

 • mert különleges és trendi
 • mert még inkább emeli az esemény egyediségét, személyességét
 • mert egyszerűen de stílusosan dekorálhatsz vele
 • mert dicséri a figyelmességedet és az egyéniségedet
 • mert felhasználhatod további dekorációra: menü, ültető kártya stb.
 • mert jó beszédtéma a vendégeknek
 • mert akár egy kedves ajándék is lehet és eltehető emlékbe

Miből áll egy Party Logó?

Attól függ milyen nagy eseményre szeretnéd csináltatni. A Party Logó tervezésekor arra törekszünk, hogy még inkább az Ünnepelt szívébe lopja magát az ünnep és a vendégeknek is igazán emlékezetes perceket szerezzünk, illetve teljes mértékben tükrözze az esemény hangulatát, témáját, helyszínét.

Én általában a legfontosabb és legszemélyesebb információkat szoktam a logóba tervezni:

 • az ünnepelt neve
 • az esemény dátuma
 • évszám
 • az esemény helyszíne
 • a party témájának jellegzetes motívumai

Happy Birthday zászlófüzér

    

Tányéralátét

Hogyan rendelheted meg a Party Logót?

 1. Jelezd felénk Party Logó tervezési szándékodat a Party Logó termékünk MEGRENDELEM gomb megnyomásával. 
 2. Add meg adataidat a megrendelés véglegesítéséhez!
 3. Megrendelés után kapsz egy e-mailt a visszaigazolásunkkal, illetve majd egy Kérdőívet. Kérjük, töltsd ki ezt a Kérdőívet! (Itt megkérdezünk minden fontos részletet a nagy ünnepről, hogy a legtökéletesebb Party Logót tudjuk megtervezni Neked.)
 4. A kitöltött Kérdőív után maximum 7 napon belül küldünk 2 logótervet, amelyet további 7 napon belül, max. 2 körös (2 alkalommal kérdés + válasz) e-mailen történő egyeztetés során közösen véglegesítünk. Egyeztetni, csak a rendeles kukac kataiparty.hu e-mailen lehetséges. (Minden további e-mailes egyeztetés 1.000 Ft+Áfa/alkalom, amely ár a számlán lesz feltüntetve a megrendelt Party Logó árával együtt.)
 5. Jóváhagyás és a vételár bankszámlánkra történő beérkezése után maximum 2 munkanapon belül küldjük a végleges Party Logót JPG és PNG formátumban a megrendelésben megadott e-mail címre.

Mennyibe kerül egy Party Logó megtervezése?

A Party Logó megtervezése bruttó 5.890 Ft, amely ár tartalmazza

 • egyedi tervezést a kitöltött Kérdőív alapján
 • 2 logótervet (a megadott információk: party téma, helyszín, ünnepelt adatai stb. alapján)
 • 2 körös egyeztetést (kérdés + válasz 2 alkalommal CSAK a rendeles kukac kataiparty.hu e-mailen)
 • kiválasztott 1 db Party Logót JPG és PNG formátumban
 • a logó e-mailen történő eljuttatását a Megrendelő számára

Mennyi idő alatt készül el a Party Logó?

Mivel a Party Logó rendelésre, egyedi designnal tervezzük és lehetőséget adunk 2 alkalommal is egyeztetésre ezért a min. 10 nap, max. 16 nap alatt készül el. Az elkészülés nagyban függ a kitöltött Kérdőív megérkezésétől, a Megrendelő pontos elképzelésétől, kifizetéstől és az egyeztetések gyakoriságától.

Mitől lesz más az egyeztetés során kapott logótervek a végleges logótól?

Az egyeztetés során kapott logóterveken vízjel lesz és alacsony felbontásban készülnek. A végleges Party logó pedig nagy felbontásban (300dpi) kerül átadásra vízjel nélkül.

Rendezés:
Nézet:
5.890 Ft

Igazi trendi újdonság, hogy egy családi, vagy akár baráti eseménynek is legyen egyedi logója.

Az általad kiválasztott téma, tematika (ami köré szervezed az eseményt) adja az alapját a Party Logó tervezésnek. Ezen túl mi még jól kikérdezünk - egy Kérdőívet küldünk számodra -, hogy megtudjuk a lehető legtöbbet arról, hogy milyen Party Logót képzeltél el a nagy napra. Majd a meglévő party téma motívumai és az ünnep legfontosabb információi (ünnepelt neve, életkor, helyszín, évszám stb.) alapján megtervezzük a megálmodott Party Logót, amely rákerülhet a nagy nap összes dekorációs elemére.