A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Fizetés

Fizetés

ELŐREUTALÁSSAL (PDF és PRINT termék esetén)

Előre utalással történő fizetésre PDF és PRINT termék vásárlása esetén egyaránt lehetőség van

Előre utalás esetén a Szolgáltató DÍJBEKÉRŐT küld a Megrendelő részére a regisztrációban megadott e-mail címre. Minden esetben várja meg, hogy a Szolgáltató DÍJBEKÉRŐT küldjön, addig ne indítsa el az utalást.

A Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállítását megelőzően a Megrendelő részére, a kifizetés igazolására ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT küld a Megrendelő részére, a regisztrációban megadott e-mail címre.

Ez esetben a Megrendelő a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a G 2000 Kft. CIB Banknál vezetett 10700024-49677405-51100005 számú bankszámlára banki átutalás útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás esetén a Megrendelő a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult. Szolgáltató a megrendelt csomagot kizárólag a vételár számláján történő jóváírását követően adja át a futárszolgáltnak.


UTÁNVÉTTEL (csak PRINT termék esetén)

Utánvételes fizetésre csak PRINT termék vásárlása esetén van lehetőség.

Az utánvétel díja: 236 Ft + ÁFA, azaz bruttó 300 Ft, ami a megrendelés végösszegéhez hozzáadásra kerül a szállítás díjával együtt.

Amennyiben a Honlapon megrendelt termék Pick Pack Pont által kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Megrendelő a megrendelés végösszegét készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel teljesítse. (Kérjük, ellenőrizd a https://www.pickpackpont.hu/#map honlapon az általad választott Pick Pack Pont átvételi pont bankkártyás fizetési lehetőségét.)