A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítás

Amennyiben PDF terméket rendeltél, akkor azt a regisztráció alkalmával megadott e-mail címedre küldjük el.

Minden egyéb esetben, amikor PRINT, azaz nyomtatott terméket rendeltél, akkor azt Pick Pack Pontra szállítjuk ki.

A Webáruházban leadott rendelések kiszállítási, átvételi lehetőségei és bruttó díjai:

  1. E-mail (PDF termék) - 0 Ft
  2. Pick Pack Pont (PRINT termék) - 980 Ft

A szállítási díj bruttó 20.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES.

A szállítási díjon felül egyes fizetési módoknál előfordulhatnak plusz költségek: pl. utánvét esetén plusz bruttó 300 Ft.

A Kátai Party Design Webáruház nem rendelkezik üzlethelyiséggel, így személyes átvételre NINCS lehetőség.

Szállítási határidők:

  • PDF termék esetében: a termék vételárának megérkezése (utánvét nem lehetséges) utáni max. 3. munkanapon belül kapod meg  e-mailben a PDF termékeket.
  • PRINT termék esetében: ha nem utánvéttel rendelted, akkor a termék vételárának megérkezése utáni 4. munkanapon kapod meg a Kátai Party Design által kinyomtatott és megszerkesztett termékeket. Ha utánvéttel rendelted a PRINT terméket, akkor a megrendelés napja utáni 4. munkanapon kapod meg a terméket.

 

Pick Pack Pont

Amennyiben küldeményed érkezésekor bizonytalan vagy, hogy otthon tudsz -e lenni, vagy egyszerűen szívesebben osztanád be saját magad az idődet, akkor bátran válaszd a Pick Pack Pont szolgáltatását az ország 190 városában, több mint 600 átvételi pontján.

Az átvevő pontok között szerepelnek az Inmedio, Relay, Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei (Hétfő - Vasárnap: 08:00 - 20:00). Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai. Továbbá az OMV, Avanti, Avia és MOL töltőállomások (00:00-24:00).

Számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem bankkártyával is fizethetsz.

A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről a Pick Pack Pont e-mailben küld értesítőt a megrendeléskor megadott e-mail címedre, melynek megérkezése után a küldemény átvételére 7 nap áll rendelkezésedre. Amennyiben 7 nap alatt nem tudod átvenni a küldeményt, további 7 nap hosszabbítás kérhető a Pick Pack Pont Vevőszolgálaton.

ÁTVÉTEL:

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-től megváltoztak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérniük az átvételi pontokon.

Pick Pack Pont Vevőszolgálat:

  • e-mail: pickpackpont@sprinter.hu,
  • telefon: 1/803-6300 (H-P: 8:00 - 20:00)
  • ügyeleti mobil: 30/619-3070 (H-P: 20:00 - 22:00, Szo-V: 10:00 - 12:00)

Az átvételi pontok pontos nyitva tartásáról és a boltokra vonatkozó egyéb információkról (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereso alkalmazásban tájékozódjatok.

Küldeményed állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereso alkalmazás felületén kaphatsz folyamatosan frissülő információkat.

Bővebb információ a Pick Pack Pont átvételről: http://www.pickpackpont.hu/gyakori-kerdesek