A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítás

Amennyiben PDF terméket rendeltél, akkor azt a regisztráció alkalmával megadott e-mail címedre küldjük el.

Minden egyéb esetben, amikor PRINT, azaz nyomtatott terméket rendeltél, akkor az MPL futárszolgálattal juttatjuk otthonodhoz a megrendelésedet, vagy pedig egy általad választott Pick Pack Pontra is kiszállítjuk.

A Webáruházban leadott rendelések kiszállítási, átvételi lehetőségei és bruttó díjai:

 1. E-mail (PDF termék) - 0 Ft
 2. MPL (PRINT termék)
 • Házhozszállítás futárszolgálattal - 1.140 Ft
 • Postán Maradó Csomag - 900 Ft
 • Posta Pont és MOL PostaPont - 1.000 Ft
 • Csomagautomata - 1.000 Ft
 1. Pick Pack Pont (PRINT termék) - 980 Ft

A szállítási díj bruttó 20.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES.

A szállítási díjon felül egyes fizetési módoknál előfordulhatnak plusz költségek: pl. utánvét esetén plusz bruttó 300 Ft.

A Kátai Party Design Webáruház nem rendelkezik üzlethelyiséggel, így személyes átvételre NINCS lehetőség.

Szállítási határidők:

 • PDF termék esetében: a termék vételárának megérkezése (utánvét nem lehetséges) utáni max. 3. munkanapon belül kapod meg  e-mailben a PDF termékeket.
 • PRINT termék esetében: ha nem utánvéttel rendelted, akkor a termék vételárának megérkezése utáni 4. munkanapon kapod meg a Kátai Party Design által kinyomtatott és megszerkesztett termékeket. Ha utánvéttel rendelted a PRINT terméket, akkor a megrendelés napja utáni 4. munkanapon kapod meg a terméket.

   Házhozszállítás MPL futárszolgálattal


A futárszolgálattal történő szállítás a 1 munkanapon belül történik. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével. A kiszállítás napján SMS-ben küldjük a futár elérhetőségét, illetve utánvét esetén a fizetendő összeget.
A Futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Amennyiben szeretnél időpontot egyeztetni a futárszolgálattal, ennek sincs akadálya, "A futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat" információs levelünkben megtalálható a futárszolgálat ügyfélszolgálatának telefonszáma.

  Postán Maradó Csomag

Miért érdemes postára rendelned?

 • Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik!
 • Csomagodhoz a Kátai Party Design webáruház 10 munkanapos őrzési időt is választ, ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
 • A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyeid intézésével.
 • Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére.

Posta Pont és MOL Posta Pont

Miért érdemes MOL kútra rendelned?

 • Mert a legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheted a csomagod. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.
 • SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy Te szeretnéd.
 • Csomagodhoz a Kátai Party webáruház 10 munkanapos őrzési időt is választ – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
 • A kijelölt kutak általában a település centrumában találhatók, így könnyen megközelíthetőek.
 • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
 • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethetsz.

  Csomagautomata

Miért érdemes Csomagautomatába rendelned?

 • Mert a Magyar Posta csomagautomatái a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Itt megnézheted, hogy neked melyik esik útba.
 • Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz.
 • Nincs várakozás, a rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.
 • Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod.
 • A csomag érkezéséről a Magyar Posta SMS-ben értesít, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

Pick Pack Pont

Amennyiben küldeményed érkezésekor bizonytalan vagy, hogy otthon tudsz -e lenni, vagy egyszerűen szívesebben osztanád be saját magad az idődet, akkor bátran válaszd a Pick Pack Pont szolgáltatását az ország 190 városában, több mint 600 átvételi pontján.

Az átvevő pontok között szerepelnek az Inmedio, Relay, Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei (Hétfő - Vasárnap: 08:00 - 20:00). Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai. Továbbá az OMV, Avanti, Avia és MOL töltőállomások (00:00-24:00).

Számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem bankkártyával is fizethetsz.

A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről a Pick Pack Pont e-mailben küld értesítőt a megrendeléskor megadott e-mail címedre, melynek megérkezése után a küldemény átvételére 7 nap áll rendelkezésedre. Amennyiben 7 nap alatt nem tudod átvenni a küldeményt, további 7 nap hosszabbítás kérhető a Pick Pack Pont Vevőszolgálaton.

ÁTVÉTEL:

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-től megváltoztak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérniük az átvételi pontokon.

Pick Pack Pont Vevőszolgálat:

 • e-mail: pickpackpont@sprinter.hu,
 • telefon: 1/803-6300 (H-P: 8:00 - 20:00)
 • ügyeleti mobil: 30/619-3070 (H-P: 20:00 - 22:00, Szo-V: 10:00 - 12:00)

Az átvételi pontok pontos nyitva tartásáról és a boltokra vonatkozó egyéb információkról (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereso alkalmazásban tájékozódjatok.

Küldeményed állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereso alkalmazás felületén kaphatsz folyamatosan frissülő információkat.

Bővebb információ a Pick Pack Pont átvételről: http://www.pickpackpont.hu/gyakori-kerdesek