A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

Ötletek | Tippek | Inspirációk | Élménybeszámolók | Interjúk |  DIY (Csináld Magad) Rovat

2017. 03. 12. 16:52:16
Cirkusz otthon

Szülinapi buli otthon, vagy játszóházban? Erről szólt az elmúlt egy hónapunk. Közeledett az ikrek 7. születésnapja, és ők egy játszóházi gyerekzsúrt álmodtak meg maguknak, tekintettel arra, hogy kis ovis társaik szülinapja kivétel nélkül más-más játszóházban került megrendezésre. Valójában nekem is volt két "befutó" helyszínem, melyek magamnak - mint vendég szülőnek - is elnyerte tetszését és amelyekről a fiúk is áradoztak.

Jó marketingesként alapos játszóházi piackutatást végeztem. Hol, mi, mennyi? A végleges döntést ár-érték alapján hoztam meg, de erről majd egy másik posztban írok nektek.

2016. 09. 02. 00:00:00
Tengerpart ihlette party dekor egy 75. születésnapra

Egyik kedvenc party témánk volt az idei nyáron ez a különleges 75. születésnapi Barbecue party. A megrendelő elég konkrét elképzelésekkel keresett meg Bennünket. Miután a téma és nagyjából a színek is adott voltak - a meglepetés születésnapi party helyszíne miatt (Céltorony) -, így már csak pár apró finomítás kellett, hogy egy kicsit nőiesebb oldalát domorítsuk ki a tengerpart/beach témájú partynak. Készítettünk továbbá egy party logót is, amely az eseményt hivatott megörökíteni és így rákerült szinte mindegyik dekorációs elemre. 

A tengerpart/beach témának négy színt választottunk ki: akvamarin, éjkék, piros és fehér. Számbavettük a nőisebb tengerparti motívumokat is. Így került bele a dekoráció alapkoncepciójába a kagyló, a csiga, a mentőöv, a tengeri csillag és a horgony.

Nézzétek meg, milyen sok és helyes tengerparti dekoráció készítettünk a nagy napra!

2016. 07. 14. 21:40:49
Egy varázslatos dupla születésnap

Úgy kezdődött, hogy 3 éve, amikor először beléptem a frissen megnyitott  KisVilla dupla szárnyú üvegajtaján egyből megérintett a hely leheletfinom varázsa, és egyből el is eldöntöttem, hogy itt valamikor nekem lesz valamim. Sajnos akkoriban nem igazán adódott alkalom arra, hogy ez bárhogy is összejöjjön. Nem volt sem esküvő, sem kerek születésnap sem semmi a családban, hogy oda szervezzem.

Aztán idén, amikor is tudatosult bennünk, hogy én a 40., Misi férj pedig az 50. születésnapunkat ünnepeljük, végre eljött a várva várt alkalom. Én mint egy kis zizegő méhecske vetettem bele magamat a szervezés hatalmas habos tengerébe. Hihetetlenül élveztem minden percét!

2016. 03. 31. 18:00:00
LEGO party - A nagyon várt 6. szülinap

Tavasz első napján újra szülinapot ünnepeltünk. Misu és Brúnó 6 évesek lettek. Nem gondoltam volna, mikor kis egykilós kis vekniként a 28. hétre megszülettek, hogy egyszer eljön ez a nap is és már 6 gyertyát fújnak majd el a szülinapi tortájukon. Ám ugye tudjuk az idő nagy úr és lám hogy eltelt ez a röpke pár év.

A fiúk idén is nagyon készültek a szülinapjukra. Biztosan a mi hibánk, de máshogy nem tudjuk megoldani és 3x ünnepeljük őket. Egyszer a család, majd az oviban, ahová tortát is visznek be, illetve még egyszer itthon kis ovis barátaik körében. Nem tudom, ez nálatok is így van???

2015. 04. 14. 13:00:00
Tortacsipke újratöltve - avagy 10 tipp egy vintage partyhoz

Napjainkban hatalmas divat a vintage. Találkozhattatok már ezzel a kifinomult, különleges és kicsit nosztalgikus irányzattal a lakberendezésben,  bútorok felújításánál, virágkötészetben, öltözködésben, sminkelésnél, tárgyaknál. Pasztell és világos föld színvilágával és néha kopottas megjelenésével, igazán nyugalmat árasztó régies és új stílus kiegyensúlyozott egyvelege. Van aki kimondott megszállottja, míg más ki nem állhatja. De hát tudjuk ízlések és pofonok...

2015. 03. 31. 19:50:00
Capitano Banana - avagy Tűzoltó szülinapi parti egy kis kalózos beütéssel

Misu és Brúnó 5 évesek lettek. Anno amikor a 28. hétre megszülettek, nagyon távol állt tőlem már maga a gondolat is, hogy egyszer majd az 5 éves szülinapjukra készülünk. Szerencsére ezt is megértük!

A fiúk  - mint ahogy minden fontos eseményre az életükben - már jóval korábban elkezdenek rá készülni.... Nem is tudom kitől örökölték??? Ugyanis bejelentették, hogy akkor ők most ilyen és olyan szülinapi bulit akarnak, és hogy kiket akarnak meghívni a partira.

2015. 03. 04. 12:01:00
Szülinapi meghívó frász az oviban Voltál már abban a helyzetben amikor a kisfiad/kislányod szomorúan újságolta az oviban, hogy ő nem kapott meghívót Hanna születésnapjára, pedig Bence, Márti, Botond és Lacika meg igen. Minderről szinte könnyes szemmel számol be Neked - hiszen tudod, te is -, hogy mennyire szeretne ő is ott lenni a többiekkel. Együtt játszani, közös kis huncutságokban részt venni, megkóstolni a finom születésnapi tortát és ő ebből most kimarad, DE MIÉRT???
2015. 02. 12. 12:52:02
12 hasznos tipp gyerekzsúr szervezéséhez

Mindig féltél belevágni egy gyerekzsúr szervezésébe? Nem is tudtad, hogy hol kezdj neki és inkább bele sem fogtál? Már előre aggódsz, hogyan sikerül? Rémálmaid vannak, hogy a gyerekek szétszedik majd a lakást? Ismerős kérdések? Ha igen, akkor van egy jó hírem! Van megoldás! Olvasd el a gyerekzsúr szervezés 12 hasznos tippjét. Ha betartod, garantálom, hogy minden zökkenőmentes lesz a nagy napon.

Felkeltettem a  kíváncsiságodat az otthoni party szervezés iránt? Akkor töltsd le ingyenes Csináld Magad Születésnapi Party KISOKOS e-book kiadványunkat, amely teljes részletességgel bevezet a DIY party szervezés világába.

2014. 12. 30. 00:00:00
Szülinapi buli ötletek gyerekeknek
Sok szülő vonakodik attól hogy, születésnapi bulit tartson otthon gyermekének. Inkább elmennek egy játszóházba, ahol egyen szülinapi buli ötleteket kapnak. A Te gyermeked születésnapja is tényleg egy legyen a sok ugyanolyan buli közül? Biztos vagy benne, hogy örülni fog neki az Ünnepelt? Kérdezheted, hogy van -e más megoldás is? Igen, létezik.
Szülinapi buli ötletek gyermekeknek az idei év legtrendibb újdonsága. Csak egy kis tervezés és szervezés kérdése, s a siker nem marad el.
2014. 12. 16. 12:19:46
Örülünk, hogy ránk találtál!

Kik vagyunk mi? Mivel foglalkozunk? Mi is az a party design? Miért jó? Ki(k)nek ajánljuk? Nem szerveztél még sohasem otthon születésnapi bulit gyermekednek? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket válaszoltunk meg legelső blogbejegyzésünkben. Ismerjetek meg Bennünket és munkánkat. Fogadjátok sok szeretettel.