A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Letölthető Valentin-napi girland

Letölthető Valentin-napi girland

Szerelmesnek lenni jó! Közeledik a szerelmesek napja, amit egyre többen ünnepelnek most már Magyarországon is. Szerintem ez így is van jól. Pár ártatlan puszival, csókkal és rózsaszín köddel aztán senkinek sem ártanak. Nem értem, hogy oly sokan miért utasítanak el mindent, ami Amerikából jön...

Amúgy mi sem vagyunk egy nagy Valentin-nap fanok, de egy cuki zászlógirland a lakásban azért még nekünk is belefér. A Valentin napig még majdnem egy hét van hátra, úgyhogy elő az ollókkal és irány Valentin-napi girlandot készíteni! Díszítsd fel a szobádat, az íróasztalodat, vagy a lakásodat a szerelmesek napján!

Ugyanis arra gondoltam, hogy egy olyan szerelmetes dekorációt készítek nektek, ami viszonylag kevés munkával mégis mutatós dísze lehet szobának, ablaknak, ajtónak, esetleg ágynak... Így nemcsak a szívetek doboghat egymásért, hanem a környezetetek is benneteket ünnepelhet. Mert ugye milyen jó, ha megadjuk mindennek a módját?

Nem a hagyományos tűzpiros színt használtam, hanem az inkább most oly divatos fáradt mályvás pirosat és a barackos rózsaszínt. Ne ijedjetek meg, jól mutat együtt a két szín. Még egy kis naranccsal és babakékkel spékeltem meg a szerelmetes színvilágot.

A Valentin-napi girland összesen 12 db fecskefarkú zászlócskából áll. Ebből 6 különböző szerelmes mintás és 6 sima, egyszínű (azaz kettő). Rajtad áll, hogy a girlandot hogyan állítod össze. Nyomtasd ki a neked tetsző zászlócskákat és fűzd fel a azokat. Lehet hosszabb, vagy rövidebb is. Tényleg Tőled függ.

         

A felfűzés a világ legegyszerűbb dolga. Mi kell hozzá?

  • pékzsineg, szalag, fonál
  • olló
  • cellux
  • (blue tack)

Először is mérd le a helyet, ahová szeretnéd elhelyezni a kész Valentin-napi girlandot. Én mindig előre elrendezgetem a földön a zászlócskákat (mintával felfelé). Így a mintásak és a simák váltakozását is jól tudom követni, a girland egyenes vonalát is tudom tartani (járólap fugája a vonalzó) , illetve a zászlócskák közötti helyet is jól be tudom lőni. Én olyan kb. 5 cm távolságot ajánlok, igaz most kisebbet hagytam, de ennek oka volt. Ugyanis nem fért volna fel a falra a kész Valentin-napi girland, ahová terveztem. Egy fontos dolog van, hogy amikor megvan a neked tetsző sorrend, akkor kezd el fordított sorrendbe átfordítani a zászlócskákat (elsőből legyen az utolsó). Ha nem így teszel akkor pont ellenkező sorrendben lesznek a zászlócskák, mint ahogy tervezted. Ez érthető volt???

   

 

 

Valentin-napi girland PDF LETÖLTÉS

Ha ezzel megvagy, akkor a lemért hosszúságú pékzsineget, fonalat, szalagot (ne felejtkezz el a rögzítés módjáról sem, kell -e hosszabb zsineg pl. a felkötéshez) a két végénél kifeszítve helyezd a zászlócskák felső részére, úgy hogy kb. 1 cm-rel legyen a tetejéről. Vigyázz, mert itt minden csúszkálni fog! Csak türelem! Aztán óvatosan ragaszd le mindegyik zászlócskán a zsineget egy kb. 5-8 cm hosszú cellux-szal. Ha elkészültél a művelettel, csodáld meg a remekművedet és máris felteheted a kinézett falra, ajtóra, ablakra, fejtámlára, amihez ismét használhatsz celluxot, vagy blue tack-et.

 

Ugye nem is ördöngösség? Készülj te is ezzel a kis kedvességgel a szerelmesek napjára.

Boldog Valentin Napot!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír template ingyen letölthető