A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Trendi letölthető húsvéti dekorációk

Trendi letölthető húsvéti dekorációk

Újra itt egy ünnep és készítettem Nektek három édes, ingyen letölthető nyuszis dekorációt.  Mint már számotokra kiderült, szeretem ünnepkor nemcsak az asztalt feldíszíteni, hanem a lakás különböző részeit is.

Most egy színes és egy natúr nyuszis girlandot álmodtam meg. Bájos pöttyös "bundában" ülnek szépen egymás mellett a nyuszikák, de ha gondolod egymás alatt is jól mutatnak. Attól függ, hogyan szeretnéd feltenni, rögzíteni. Az ínycsiklandozó falatok mellé, a terítékhez pedig egy szalvétatartó - üres hasú - nyuszit terveztem, amibe szépen belehajtogatható a szalvéta. Így lesz idén minden nyuszi pöttyös Húsvétkor. Neked melyik szín passzol leginkább a Húsvéthoz? A színes vagy inkább a minimalistább, egyszínű jön be jobban? Az elkészítés a szokásos: nyomtatni, kivágni, ragasztani és voilá kész is ez a vidám húsvéti dekoráció. 

Az idei húsvéti dekor nálunk most a nyuszikról szól. Arra gondoltam, hogy Ti is örülnétek pár pöttyös pasztel nyuszinak. A sablonok segítségével magad álmodhatod meg, hogy milyen legyen a húsvéti girlandod (zászlófüzéred), amelyet tehetsz akár az ablakba, a bejárati ajtóra, hogy a szomszédok is gyönyörködjenek benne, vagy akár a lámpáról is belógathatod a térbe. Az ünnepi asztalra is tervezetem egy bájos nyuszót, amibe a szalvétát tudod elhelyezni.

Gondolom nem vagyok egyedül, hogy így  így tél után eléggé ki vagyok éhezve a színekre, ezért készítettem egy színes és egy natúr pöttyös verziót is a girlandokból és a szalvétatartóból. Remélem megtalálod Te is a Neked legjobban tetszőt. 

1.     Színes nyuszis girland    

SABLON LETÖLTÉSE (PDF)

2.    Pöttyös nyuszis girland

SABLON LETÖLTÉSE (PDF)

3.   Nyuszis szalvétatartó

 

SABLON LETÖLTÉSE (PDF)

Válaszd bármelyik vidám pöttyös nyuszit, biztosan mosolyt csal az arcokra.

Tudod, a legjobb egy kicsit vastagabb papírra nyomtatnod a sablonokat, mert így jobb tartásuk lesz. (Én 200, vagy 250 grammosra szoktam, de nézd meg előtte, hogy a Te nyomtatód mekkora papírral bír el.)

Örömteli készülődést kívánok! A pöttyös nyuszi legyen veletek!