A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Ingyenes, letölthető vidám MENÜtervező

Ingyenes, letölthető vidám MENÜtervező

Először tervezel otthon partit? Vagy már sokadjára, de nincs kedved hozzákezdeni? Bele sem mersz vágni, mert akkora meló? Nekem úgysem sikerül! - mindig ezt mondod. Ha ismerősek ezek a mondatok, akkor most azonnal felejtsd el őket! Vegyél egy nagy lélegzetet, csukd be a szemed és lásd magad előtt azt a szuper partit amit Te szerveztél meg. Látod azt a sok mosolygó, lelkesen és jókedvűen beszélgető embert? Hallod a poharak koccanását, a nevetéseket? Észrevetted az egyre jobban fogyó  falatokat, a már-már üresen kínálkozó tányérokat? És Te nem vagy fáradt, hanem inkább átölel az a puha elégedettség, hogy most Te tudtál adni a számodra fontos embereknek. Ugye milyen jó érzés is ez!

Őszintén szólva én mindig "lopok" magamnak ezekből pillanatokból és masnival átkötöm az emlékeimben. Ma is emlékszem egy 30 évvel ezelőtti pillanatra, amikor szeretett nagymamámnál töltöttük a nyári szünetet 2 fiú unokatestvéremmel. Volt egy pillanat - igazából semmi különös nem történt, de nagyon jó volt megélni azt a "tökéletességet" - csak ültünk kint a kertben egy ebéd után a hatalmas  germersdorfi cseresznye fa alatt. Olyan tökéletes volt! Ott kint ülve már akkor tudatosan megfigyeltem mindent: Pestimamit, az unoktesóimat, a virágoskert megannyi illatát, a simogató szellőt, a csíkos napágyat, amiben ültem, emlékszem még arra is, hogy felnéztem a hatalmas fa cseresznyétől roskadozó ágaira és arra gondoltam, hogyan lehet valami ilyen gyönyörű formájú és színű, mint ez a cseresznye. Megállt az idő és a pillanat örök emlék lett, és bármikor jókedvre derít ha eszembe jut, hogy milyen jó is volt ott együtt minden nyáron.

Szóval az emlékek jók és kellenek. Csak rajtunk múlik, mennyire éljük meg a pillanatokat és tesszük magunkévá, nem engedve a mai rohanós, bedarálós mindennapoknak. Lazítsatok és hívjatok vendégeket! Beszélgessetek, vitatkozzatok, örüljetek egymásnak!

No, ehhez hoztam most egy kis segítséget Neked. Ha szeretsz barátokat, rokonokat hívni és vendégül látni, akkor biztosan örömmel fogod használni ezt a kis vidám, színes Menütervezőt. Ezzel biztosan könnyebb lesz a tervezés, és a lényegre koncentrálás.

Hogyan? Készíts egy részletes tervet arról, hogy mivel szeretnéd megkínálni  a vendégeidet. Így nem veszíted el a fókuszt, hanem mindig az adott feladatra tudsz koncentrálni. Ugye nincs olyan összejövetel, ahol a kaja ne dobná fel a társaságot? Na, látod. Szóval akkor szükséged lesz egy ilyen szuper Menütervezőre.

PDF LETÖLTÉS

Csupán annyi a feladatot, hogy letöltöd és kinyomtatod ezt az ingyenes Menütervezőt. Ennek  a segítségével gondold végig a party, családi összejövetel, gyerekzsúr étrendjét.

Mire érdemes odafigyelned a kitöltéskor, a party tervezésekor:

  • Mennyi és milyen korú vendéged lesz?
  • Asztal mellett fognak enni, vagy netán állva, vagy járkálva, vagy is-is?
  • Milyen hosszan fognak maradni a vendégek?
  • Legyen -e a klasszikus étrend: előétel, főétel, desszert vagy csak svédasztal ?
  • Aktuális zöldség- és gyümölcs szezon. Mi kapható frissen a piacon?
  • Melyik ételt tudod/akarod Te magad készíteni?
  • Milyen ételt kell feltétlenül megvenned?
  • Melyik ételnek mennyi idő az előkésíztése és az elkészítése. Melyik ételt mikor akarod elkészíteni?
  • Milyen italokat kínálsz majd: alkoholos, alkoholmentes, gyerekeknek, kávé & tea?
  • Szeretnéd -e az asztalt a terítéken kívül külön díszítened, dekorálnod?

Nagyjából ennyi lenne így első nekifutásra. Ne ijedj meg, soknak tűnhet, de ha belegondolsz ezek teljesen alap kérdések, amelyekre ha tudod a választ, akkor már nem kell félned a kiborulós, ráfeszülős készülődéstől. Az előzőekhez ad még nagy-nagy segítséget ez a kis vidám Menütervező.

Itt már a végiggondolt ötleteidet struktúrálhatod, csoportosíthatod. Használd úgy ezt a Menütervezőt mint egy kis ötletkosarat. Ne tekintsd kőbe vésett dolognak az ebben leírtakat! Sőt! Először írj fel minden ötletedet, majd rostáld ki. Én sokszor alszom rá még egyet, mert másnap friss szemmel és aggyal sokkal jobban átlátom a dolgokat. Ha ezt megteszed, akkor biztosan nem veszíted el a menü tervezés fonalát és minden tökéletes lesz.

Szóval töltsd le a Menütervezőt és készíts ínycsiklandozó étleket és igazán emlékezetes összejöveteleket!

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír template ingyen letölthető