A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Black & White Adventi Naptár

Black & White Adventi Naptár

Nemsokára itt a karácsony és úgy gondoltam örülnétek egy kis egyedi DIY Adventi Naptárnak.

Így év vége felé valamiért az örök klasszikus, fekete-fehér van a fejemben. Nemcsak az adventi naptár designja, hanem a karácsonyi dekoráció is valószínűleg ebben a szín kombóban fog megszületni.

Ezt a kis trendi adventi naptárat úgy terveztem, hogy akár a most oly divatos és hasznos dekortapasszal is fel lehessen rögzíteni falra, ajtóra, vagy egy lyukasztót használva és egy szalagot belehúzva pedig máris felakaszthatóvá válik. 

Így mindenki alakítsa kedve és lehetősége szerint.

Black & White minimalista stílusú adventi naptárunk a hagyományos karácsonyi szimbólumok és az egyszerű, letisztult minták bájos keveréke, mely egyaránt elnyeri mind a gyermekek, mind a felnőttek tetszését. Elkészítése pedig egy igazi közös családi program is lehet.

Nyomtasd! Vágd! Ragaszd! És már kész is! Használj pékzsineget, vagy szalagot és akaszd fel füzérszerűen, vagy dekortapasszal ragaszd fel ajtóra, falra, ablakra. Ígérem, hogy a legnagyobb feladat a kis tasakok megtöltése lesz. 

Szerezz be 24 db mini ajándékot, hogy minden egyes nap igazi meglepetés legyen a gyerkőcöknek. 

Adventi Naptárunk 24 db kis tasakból áll, mely 6 db A4-es lapon található. Minden lapon 4 db adventi tasak van, melyek 5 x 7 cm nagyságú összeállítás után.

Hogyan használd?

Vágd ki az egyenes vonalak mentén a kis tasakokat. Majd a szaggatott vonalaknál hajtsd be. A füleken jelöltük, hogy milyen sorrendbe ragaszd le a füleket. A felhelyezés módjától függően lyukaszd ki a tasak felső részét lyukasztó segítségével, vagy csak használj egyszerűen dekortapaszt, vagy celluxot.

Az adventi naptárat megrendelheted webshopunkból nyomtatva (PRINT) vagy e-mailen (PDF) formátumban is. Utóbbi esetben Neked kell kinyomtatnod. A PDF file megnyitásához használj Adobe Acrobat Reader programot. Amennyiben nincs ilyen programod, akkor INGYEN letöltheted itt.

Kellemes adventi készülődést!