A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

karácsony

2016. 12. 23. 22:07:51

Arra gondoltam, hogy a szokásos karácsonyi jókívánságok és képeslapok helyett egy igazi meglepetéssel készülök Nektek. Mégpedig egy olyannal, aminek én is nagyon örülnénk a karácsonyi hajtós időszakban és ami egyben hitvallásomat is tükrözi az otthoni vendéglátással kapcsolatban, mégpedig "Ünnepelj stílusosan, varázsold el vendégeidet!".

Bizonyára már ismerősen hangzik, hogy számomra a rokonaink, és a barátaink vendégül látása nemcsak a menü gondos összeállításában testesül meg, hanem az alkalomhoz illő dekoráció, illat, hangulat, a zene és a figyelmes apróságok megtervezése és kivitelezése is ugyanolyan fontos.

2016. 11. 18. 00:00:00

Nemsokára itt a karácsony és úgy gondoltam örülnétek egy kis egyedi DIY Adventi Naptárnak.

Így év vége felé valamiért az örök klasszikus, fekete-fehér van a fejemben. Nemcsak az adventi naptár designja, hanem a karácsonyi dekoráció is valószínűleg ebben a szín kombóban fog megszületni.

Ezt a kis trendi adventi naptárat úgy terveztem, hogy akár a most oly divatos és hasznos dekortapasszal is fel lehessen rögzíteni falra, ajtóra, vagy egy lyukasztót használva és egy szalagot belehúzva pedig máris felakaszthatóvá válik. 

Így mindenki alakítsa kedve és lehetősége szerint.