A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

tematikus születésnap

2017. 05. 09. 10:59:46

Április első hetében a nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozott a Kátai Party Design márka.

Nagy örömünkre, hatalmas sikere volt a legfrissebb party design installációinknak és a személyes találkozónak. Köszönöm a lelkes kérdéseket és az élménybeszámolókat a KPD termékekkel dekorált ünnepekről. Igazán fantasztikus érzés más öröméhez hozzájárulni, még ha csak egy apró papírdekorációról is van szó.

Honnan, mikor és miért találtuk ki? Két hónappal ezelőtt született meg az ötlet, hogy csináljunk egy olyan eseményt, amelyen Benneteket is vendégül láthatunk és ahol Ti is megtapasztalhatjátok, hogy milyen gyorsan és egyszerűen lehet egy kis munkával egy szép, stílusos és emlékezetes környezetet teremteni bármilyen családi, baráti, esetleg céges eseményre.

2017. 03. 12. 16:52:16

Szülinapi buli otthon, vagy játszóházban? Erről szólt az elmúlt egy hónapunk. Közeledett az ikrek 7. születésnapja, és ők egy játszóházi gyerekzsúrt álmodtak meg maguknak, tekintettel arra, hogy kis ovis társaik szülinapja kivétel nélkül más-más játszóházban került megrendezésre. Valójában nekem is volt két "befutó" helyszínem, melyek magamnak - mint vendég szülőnek - is elnyerte tetszését és amelyekről a fiúk is áradoztak.

Jó marketingesként alapos játszóházi piackutatást végeztem. Hol, mi, mennyi? A végleges döntést ár-érték alapján hoztam meg, de erről majd egy másik posztban írok nektek.

2016. 09. 02. 00:00:00

Egyik kedvenc party témánk volt az idei nyáron ez a különleges 75. születésnapi Barbecue party. A megrendelő elég konkrét elképzelésekkel keresett meg Bennünket. Miután a téma és nagyjából a színek is adott voltak - a meglepetés születésnapi party helyszíne miatt (Céltorony) -, így már csak pár apró finomítás kellett, hogy egy kicsit nőiesebb oldalát domorítsuk ki a tengerpart/beach témájú partynak. Készítettünk továbbá egy party logót is, amely az eseményt hivatott megörökíteni és így rákerült szinte mindegyik dekorációs elemre. 

A tengerpart/beach témának négy színt választottunk ki: akvamarin, éjkék, piros és fehér. Számbavettük a nőisebb tengerparti motívumokat is. Így került bele a dekoráció alapkoncepciójába a kagyló, a csiga, a mentőöv, a tengeri csillag és a horgony.

Nézzétek meg, milyen sok és helyes tengerparti dekoráció készítettünk a nagy napra!