A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Pop-Up Party Showroomoztunk

Pop-Up Party Showroomoztunk

Április első hetében a nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozott a Kátai Party Design márka.

Nagy örömünkre, hatalmas sikere volt a legfrissebb party design installációinknak és a személyes találkozónak. Köszönöm a lelkes kérdéseket és az élménybeszámolókat a KPD termékekkel dekorált ünnepekről. Igazán fantasztikus érzés más öröméhez hozzájárulni, még ha csak egy apró papírdekorációról is van szó.

Honnan, mikor és miért találtuk ki? Két hónappal ezelőtt született meg az ötlet, hogy csináljunk egy olyan eseményt, amelyen Benneteket is vendégül láthatunk és ahol Ti is megtapasztalhatjátok, hogy milyen gyorsan és egyszerűen lehet egy kis munkával egy szép, stílusos és emlékezetes környezetet teremteni bármilyen családi, baráti, esetleg céges eseményre.

Alapkoncepciónk az volt, hogy egyrészt bemutassuk, milyen dekorációkat gyártunk és tervezünk, másrészt ezeket hogyan lehet teljesen személyre szabottan elkészíteni, illetve megismerjétek legújabb dekorációs kollekcióinkat is. Ugyanis az egyedi gyerekzsúr party dekoráción, és felnőtt szülinapokon túl már ünnepekre pl. Húsvétra, illetve különleges eseményekre is tervezünk egyedi dekorációt pl. egy nyáresti baráti borvacsora.

A Pop-Up Party Showroom szervezésének ugyanúgy indultunk neki, mint amikor egy party design megrendelésre készülünk. Kitaláltuk az esemény alapkoncepcióját, időpontját és alapszínét. Ez utóbbi a Pantone 2017-es év színe a Greenery lett. Ehhez terveztünk meg a Pop-Up Party Showroom esemény önálló logóját, amely már a "Save The Date" kártyára és a Meghívóra is feltettünk, majd végig megjelent az összes kiegészítő dekoráción, információs anyagokon.

A tematikus installációkon kívül egy tavaszi  madárcsicsergős "Falat és Nedü Bár" is kialakításra került, amelyet a Greenery, lombzöld alapszín ihletett. Most is biztosra mentünk, így Kopenka (Viczkó Bea) habos csodáit kóstolhattátok meg a bárban. Apró különlegességgel és készültünk, mert a levelek között - a nyár hírnökeként - felfedezhettetek igazi művészi alkotásokat is melyet sárgadinnyékbe faragott Egervári Maya (Dinnyefaragás Gyümölcsfaragás).

A helyszínen külön installációkon mutattuk be trendi party dekorációinkat is.

Tűzoltós gyerekzsúr kisfiúknak

 

Nyáresti borvacsora barátokkal

 

Húsvét Csipkelengye vintage hangulatú gyönyörűséges textiljeivel

 

A Showroomban bemutatásra került legújabb termékünk, az "Amikor születtél" szülinapi poszter is. Ezt a posztert azért találtuk ki, mert sokaknak gondot okoz, hogy milyen nem unalomig ismert ajándékot vigyenek egy születésnapra. Így arra gondoltunk, hogy megalkotjuk Nektek ezt a személyes és különleges szülinapi meglepetést.

Miért különleges? Mert csak megrendelésre tervezzük, és mert kimondottan az Ünnepelt számára készül, hiszen az ő születési évének nagy és érdekes világ eseményei vannak egy csokorba szedve benne a számára tetsző designnal és színekkel.

Összességében mi nagyon élveztük ezt a napot, persze a kellemes élményeken túl a tanulságokat is levontuk, de ugye jó pap holtig tanul. :-)

Szeretném még megemlíteni a Budapest Pontot, mint helyszínt, mert szerintünk jobb helyet nem is találhattunk volna színes dekorációink számára. És milyen jó fejek és rugalmasak! Élmény volt velük együtt dolgozni.

Ez a cikk nem jött volna létre Grósz Balázs remek fotói nélkül, melyet ezúton is nagyon szépen köszönünk! 

,

 

Köszönjük az élményt, hogy eljöttetek és együtt ünnepelhettünk.

Jövőre, Veletek, ugyanitt!