A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

VIP Club-ot indítottunk

VIP Club-ot indítottunk

Varázsold el minél többször Vendégeidet!

Arra gondoltunk, hogy örülnétek egy fantasztikus kezdeményezésnek. Tekintve, hogy egyre többen kerestek meg minket egyedi és különleges dekorációs igényeitekkel - ezúton is köszönjük a bizalmat - szeretnénk ebből az örömből most visszaadni Nektek. Ezért életre hívtuk a Kátai Party Design VIP CLUB-ját.

A VIP Club a Kátai Party Design Törzsvásárlói Programja. Lényege, hogy minél többször vásárolsz a www.kataiparty.hu webshopban, vagy rendelsz egyedi dekorációt annál nagyobb kedvezményeket kapsz következő vásárlásaid során. Semmilyen különleges teendőd nincs vele, hiszen ha regisztráltál a weboldalunkon, akkor automatikusan belépsz a VIP Club-ba. Nem vagy még regisztrált tag? Itt pótolhatod: MOST REGISZTRÁLOK

A regisztrációval egyéb előnyökhöz is hozzájutsz:

  • kívánságlistát állíthatsz össze
  • gyorsabb lesz a rendelési folyamat a webshopban
  • korábbi rendeléseidet megnézheted
  • adataidat bármikor módosíthatod
  • jelszavadat bármikor módosíthatod
  • törzsvásárlói kedvezmények

A VIP Club-ban négy kedvezmény szint létezik: -3%, -5%, -7%, -10% , mely szinteket ha elérsz, mindig érvényesítjük az aktuális és állandó kedvezményedet a következő rendelésedben.

Minden hónap utolsó napján frissítjük a regisztrált tagok "besorolását". Így, ha az adott havi rendeléseddel egy magasabb "Összes vásárlás"-i szintre lépsz, akkor automatikusan átkerülsz a nagyobb kedvezményt megilletők sorába a következő hónap első napjától. Tehát a nagyobb kedvezményt csak következő hónap első napjától tudod érvényesíteni!

Bővebb információ a VIP Club tagságról és a kedvezményekről: ITT

Örülünk, hogy velünk ünnepeltek!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír VIP Club kedvezmény