A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Szülinapi meghívó frász az oviban

2015. 03. 04. 08:28:00
Szülinapi meghívó frász az oviban Voltál már abban a helyzetben amikor a kisfiad/kislányod szomorúan újságolta az oviban, hogy ő nem kapott meghívót Hanna születésnapjára, pedig Bence, Márti, Botond és Lacika meg igen. Minderről szinte könnyes szemmel számol be Neked - hiszen tudod, te is -, hogy mennyire szeretne ő is ott lenni a többiekkel. Együtt játszani, közös kis huncutságokban részt venni, megkóstolni a finom születésnapi tortát és ő ebből most kimarad, DE MIÉRT???

Egy ilyen helyzetet és a miértjeit nagyon nehéz megértenie egy kisgyereknek. Elmagyarázni neki, hogy nem arról van szó, hogy őt nem szeretik. Egyszerűen csak arról, hogy Hanna szülei így döntöttek és Te, mint szülő most nem tudod ezt megváltoztatni.

Mi lehet a megoldás ilyen szituációban? Kezdjetek el beszélni például az ő születésnapjáról.

Emlékeztesd, hogy milyen szuper dolgok történtek az ő legutóbbi gyerekzsúrján, mennyit kacagtak, milyen szuper játékokkal játszottak, milyen sokan ott voltak és milyen soká mentek el a kis vendégek, mert olyan jól érzeték magukat.

Vagy ha éppen közeledik a születésnapja, akkor pedig kérdezd meg tőle, hogy idén milyet szeretne. Milyen ízű tortára vágyik? Mi legyen a tortán? Kiket szeretne meghívni? Milyen játékokkal készüljetek? Tereld el a figyelmét az ő elmúlt születésnapi emlékeire vagy éppen kezdjétek el tervezni az ideit. Meglátod, hogy azonnal elfelejti azt a rossz érzést, amit a meg nem kapott meghívó váltott ki belőle és máris a saját születésnapi emlékein, vagy tervein fog a gondolata járni.

Ismerd fel ezeknek a nehéz pillanatoknak is az előnyét, hiszen milyen hasznos apró információkat kaphatsz gyermekedtől, arról hogy mi is van az ő kis buksijában az idei születésnapjáról. Hogyan és kikkel képzeli el az ő nagy napját, amikor mindenki őt ünnepli.

Ez ám hatalmas segítség is Neked a leendő szülinapi buli szervezésében, hiszen ezeket az információkat "elraktározva" az adott pillanatban csak elő kell hívnod és minden magától értetődően a helyére kerül.

Arról nem is beszélve ha használod a nagysikerű "Csináld Magad Születésnapi Party KISOKOS" party szervezési e-book kiadványunkat, amiben segítséget és pontos feladatlistát és költségtervezetet kapsz a feladatok elvégzéséhez, a siker garantált. Ja, és az sem elhanyagolható, hogy ha betartod a benne leírtakat tuti biztosan nem leszel hulla fáradt már a szülinap reggelén. Majd csak a végén, de lehet, hogy akkor sem. :-)

Szervezz velünk! Mi vagyunk a Te láthatatlan segítőid.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog