A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Örülünk, hogy ránk találtál!

2014. 12. 16. 12:19:46
Örülünk, hogy ránk találtál!

Kik vagyunk mi? Mivel foglalkozunk? Mi is az a party design? Miért jó? Ki(k)nek ajánljuk? Nem szerveztél még sohasem otthon születésnapi bulit gyermekednek? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket válaszoltunk meg legelső blogbejegyzésünkben. Ismerjetek meg Bennünket és munkánkat. Fogadjátok sok szeretettel.

Mindig is szerettem vendégeket hívni magunkhoz. Ilyenkor mindig az volt a célom, hogy élmény legyen nálunk vendégeskedni, hogy örömmel gondoljanak vissza a finom ízekre, a jó hangulatra, a kellemes zenére, a meghitt beszélgetésekre és az önfeledt nevetésekre.

Sokak, úgy vélik, ez nem nagy ügy egy ilyet megszervezni. Pedig az, nagyon is az. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert szakmámból kifolyólag ezt már rutinná fejleszthettem és - remélem nem hangzik nagyképűnek, de - mondhatni a kisujjamban van. Remélem, nem lepődsz most meg, ha azt mondom, hogy ERRE TE IS KÉPES VAGY. Egy kis energiát kell csak egyszer beletenned, majd egy kis gyakorlás és te is minden nehézség nélkül fogod a következő FELEJTHETETLEN születésnapi partyt megszervezni.

Gyerekes szülőként tudom, hogy egy családban a gyerekek születésnapjai a karácsony utána a második legfontosabb esemény az évben. Sokan már jóval korábban tervezgetni kezdenek - akár közösen a kis Ünnepelttel - , hogy kiket hívjanak meg idén, milyen legyen a születésnapi torta. Vannak, akik játszóházba szervezik a szülinapi bulit, mert ott biztosan nem lehet unatkozni. Vannak mások, akik élvezik a kihívást és az otthonukba hívják meg a gyereksereget, annak minden előnyével és hátrányával. Mert valljuk be, azért nem egy fáklyás menet egy ilyen bulit kompletten összehozni és leszervezni, ráadásul "egyedül". Értem ezalatt, hogy nem egy profi party szervezővel, vagy animátorral.

Saját tapasztalatból és ötletektől vezérelve találtam ki ezen utóbbi, vállalkozó kedvű szülőknek az egyedi party design webáruházunkat, ahol szeretnénk saját tervezésű és gyártású termékeinkkel még inkább hozzájárulni a Születésnapos nagy napjának felejthetetlenné tételéhez.

Hogyan? Nem kell semmilyen bonyolult dologra gondolni. Egyszerűen szóljon aznap minden a kis Ünnepelt kedvencéről. Imádja az autókat, a dinoszauruszukat, a katicabogarat, vagy éppen szeret hercegnőset játszani? Akkor öltöztessünk mindent a kedvencébe. Legyen autós meghívója, dinós tortadísze, hercegnős koronája és katicás tányéralátétje. Tovább fokozhatjuk a hangulatot, ha a kiegészítők is követik a témaötletet. Dinós party esetében a vendégek kaphatnak csoki tojást köszönetajándékként, süthetünk csont alakú kekszet, játszhatnak régészeset, ahol homokból kell kiásniuk a dinoszaurusz "csontokat". Igazából csak a képzelet szab határt, hogy mennyire merülünk el és fürdünk meg az adott téma lehetőségében.

Garantálom, hogy hatalmas sikere lesz, nemcsak a Születésnaposnál, hanem a kis vendégeknél is. Akik innentől kezdve már csakis ugyanilyen születésnapi partyt akarnak majd maguknak.

Ebben segítünk mi, hogy Te is egy profi és felejthetetlen szülinapi bulit és élményt tudj adni gyermekednek.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog