A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Tengerpart ihlette party dekor egy 75. születésnapra

Tengerpart ihlette party dekor egy 75. születésnapra

Egyik kedvenc party témánk volt az idei nyáron ez a különleges 75. születésnapi Barbecue party. A megrendelő elég konkrét elképzelésekkel keresett meg Bennünket. Miután a téma és nagyjából a színek is adott voltak - a meglepetés születésnapi party helyszíne miatt (Céltorony) -, így már csak pár apró finomítás kellett, hogy egy kicsit nőiesebb oldalát domorítsuk ki a tengerpart/beach témájú partynak. Készítettünk továbbá egy party logót is, amely az eseményt hivatott megörökíteni és így rákerült szinte mindegyik dekorációs elemre. 

A tengerpart/beach témának négy színt választottunk ki: akvamarin, éjkék, piros és fehér. Számbavettük a nőisebb tengerparti motívumokat is. Így került bele a dekoráció alapkoncepciójába a kagyló, a csiga, a mentőöv, a tengeri csillag és a horgony.

Nézzétek meg, milyen sok és helyes tengerparti dekoráció készítettünk a nagy napra!

Happy Birthday zászlófüzér

 

Üdvözlőtábla

Evőeszköz papírtasak egyedi Party logóval

 

Tányéralátét

Minizászló szívószálra

 

Szalvétagyűrű és egyéb felhasználási formája

Ültetőkárya

 

Partykalap

Egyedi "Palackposta" programhoz Tábla és Palackposta üzenetlapok