A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

A Halloween, egy fagyiskanál és az ingyen leölthető template esete

A Halloween, egy fagyiskanál és az ingyen leölthető template esete

Igaziból nem vagyunk egy nagy Halloween rajongók, de ahogy a fiúk nőnek és érzékelik a világot maguk körül egyre inkább befolyik ez az ünnep is a hétköznapjainkba.

A Halloween szezonunk egy óriás tök vásárlással kezdődött meg, jóval egy héttel a Mindenszentek előtt. Komolyan, mintha görögdinnyét vettünk volna! Vagy 15 percet töltöttünk el az árusnál. Nekem pl. a szép kicsit görbülő szár volt nagyon fontos. A fiúknak, hogy minél nagyobb legyen, Apának pedig, hogy minden oldala szép egészséges legyen. Így indult az első tök kalandunk.

Terveim szerint csak másnap faragtuk volna ki, de a fiúk annyira rajta voltak a témán, hogy esélytelen volt akár egy órát is elodázni a dolgot. Persze ekkor jött a következő nagy vita, hogy mit faragjunk ki a tökből. Két fiú, egy tök! Szuper! Én naiv anyuka! (Ne felejtsem el, jövőre két tök nélkül haza sem megyünk!)

A jobbnál jobb ötletek - pókember, kamion és egyéb hasonló nyalánkságok - után végre sikerült megegyeznünk egy konszolidált, ám kicsit örült arc mellett.

Aztán jött a következő felismerés! Mivel fogjuk, khm fogom kifaragni ezt az óriás tököt??? Bementem a konyhába és elővettem az összes szóba jöhető szúró, kaparó, és vágó eszközt. Így nemsokára szépen ott sorakoztak a tök mellett egy tálcán - mintha egy műtétre készülnék - a kiválasztottak: egy fagyiskanál, egy éles kisebb pengéjű kés, egy sajtkés és egy krumplihámozó. Kicsi választott el attól, hogy röhögőgörcsöt kapjak, de nem volt mit tenni, neki kellett esni.

Az arc gyors felskiccelése után még számomra is meglepő módon könnyen ment a faragás. A fagyiskanál tökéletes választás volt a tök belsejének kikaparására, a késsel a rajz mentén vágtam ki a részeket, a krumplihámozóval pedig az íves részeket javítottam ki szinte percek alatt. Az orrnál egy kicsit túlfutott a kés, így két számmal nagyobbra sikeredett, de a fiúk észre sem vették. Persze első töklámpásunkat már aznap este kitettük a bejárati ajtóhoz, hogy elijessze az arra kóborló szellemeket. A fiúk azóta is minden este kimennek és nagy sutyorogva meggyújtják benne a mécsest. Voilá, így sikerült az első tökünk.

 

Úgy gondoltam, ha már kint, akkor bent is legyen Halloween hangulat és sütöttem egy szuper finom narancsos csokis muffint, amit stílusosan szörnyen ijesztő Halloweenes dekorációval dobtam fel. Kilenc féle party címke készült, ami igazán jól felöltöztette a muffinokat. Volt pókos, szellemes, boszorkányos, szellemkastélyos, baglyos, csontvázas, tökös, pókhálós és denevéres. Huhú.

Ha Neked is tetszik, akkor töltsd le a Halloweenes Party címkénk ingyenes template-jét és dobd fel vele a Halloweenedet. A template 3 oldalas és tartalmazza mind a kilenc fajta party címkét.

Halloween Party Címke Template ingyenes LETÖLTÉSE