A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

12 hasznos tipp gyerekzsúr szervezéséhez

12 hasznos tipp gyerekzsúr szervezéséhez

Mindig féltél belevágni egy gyerekzsúr szervezésébe? Nem is tudtad, hogy hol kezdj neki és inkább bele sem fogtál? Már előre aggódsz, hogyan sikerül? Rémálmaid vannak, hogy a gyerekek szétszedik majd a lakást? Ismerős kérdések? Ha igen, akkor van egy jó hírem! Van megoldás! Olvasd el a gyerekzsúr szervezés 12 hasznos tippjét. Ha betartod, garantálom, hogy minden zökkenőmentes lesz a nagy napon.

Felkeltettem a  kíváncsiságodat az otthoni party szervezés iránt? Akkor töltsd le ingyenes Csináld Magad Születésnapi Party KISOKOS e-book kiadványunkat, amely teljes részletességgel bevezet a DIY party szervezés világába.

1) A születésnapi partyra annyi vendéget hívj meg, amennyi éves a kis ünnepelt. Ha tartjátok magatokat ehhez, akkor minden évben sokkal egyszerűbb lesz a vendégek "kiválasztása", mert a gyermek már ismerni fogja a "Tudod mennyi vendéget hívhatsz meg?" szabályt.

2) A meghívóra írd rá a meghívott nevét. Így sokkal személyesebb, neki szóló lesz a meghívás.

3) A meghívót - ideális esetben - 2 héttel korábban ad át a vendégeknek/szüleiknek. Így a szülők időben tudják tervezni a programjaikat és készülni is lesz idejük a meghívásra.

4) A meghívóban mindig kérj a szülőktől egy adott időpontig visszajelzést a részvételükről, és add meg a Te elérhetőségedet is hozzá. Így Te is jobban és időben tudsz tervezni, hiszen látod ki jön el.

5) A visszajelzésekben mindig kérj a szülőktől elérhetőséget. Igaz ez akkor főleg, ha szülők nélküli a születésnap. Bármi történhet, és probléma esetén azonnal fel tudod venni a kapcsolatot a szülővel.

6) Gondold végig, hogy a party-t szülőkkel vagy csak gyerekekkel tervezed. Mindkettőnek van előnye és hátránya is.

7) Készíts listát, hogy milyen gyerekbarát ételek, snackek, rágcsák és italok lesznek a nagy napon. Tervezd meg, hogy azokat hogyan, mikor, milyen sorrendben tálalod.

8) Tervezd meg, hogy mivel és hogyan dekorálod fel a helyiséget, ahol a gyerekzsúrt tratjátok. Csak torta lesz, vagy már a bejárati ajtón esetleg a folyosón/utcán is lufik jelzik a party helyszínét?

9) Gyűjts össze aktivizáló programokat, játékokat a gyerekeknek. A gyerekek energiát le kell kötni, ehhez tervezett programmal kell készülni, különben tényleg szétszedik a lakást. Kérheted animátor segítségét is.

10) Ne felejtkezz meg a zenéről sem. A zene mindig jól jön. A Boldog Születésnapot vagy Happy Birthday!-n kívül feltétlenül készülj gyerekdalokkal (CD-én), vagy olyan zenékkel amire táncolni tudnak.

11) Készíts fotókat/videót az eseményről, amit e-mailen, vagy mini fotóalbumban elküldhetsz a vendégeknek emlékbe. Ha jól fotózol/videózol, akkor ezt Te is megteheted, vagy profi fotóst/videóst is megkérhetsz rá.

12) Gondold át, hogy akarsz -e köszönet/búcsú ajándékot adni a kis vendégeknek a party végén? Mindig kellemesen gondolnak majd vissza erre a délutánra a kis vendégek, ha elmenetelkor kapnak egy kis apróságot. Lehet ez akár egy becsomagolt muffin, hajcsat vagy csillámtetkó lányoknak, autós keksz vagy mini vízi pisztoly a fiúknak.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog